Andra berättar om Pro Ana och deras resor

Hej nedan finner du berättelse/pro ana tips från människor som haft ätstörningar. Läs deras resor och hur de kom till bukt med deras problem. Det är aldrig försent att hitta rätt balans i ditt liv. Ta del av dessa pro ana tips och använda dessa för att ändra på din livsstil. Tar du dig inte ur "pro ana tänket" kommer det bara leda till både psykisk ohälsa samt i värsta fall kan innebära din död.

 Vi vill inte att du lever efter de pro ana tips du finner på internet utan vi vill att du tar del av dessa för ökat vålmående. 

Paulina berättar om Pro Ana

Paulina Rousu

Jag heter Paulina Rousu, du kanske känner igen mig från Paradise Hotel jag har tillsammans med Flighton startat denna sida för att jag var precis som du. Jag sökte dagligen efter pro ana tips om hur jag skulle hålla mig motiverad med min viktnedgång. Jag har idag tagit mig ur denna dödliga sjukdom och lever…

Läs hela min story här
Linnea Björn Pro Ana

Linnéa Björn

Min historia Linnéa Björn Intro Vissa händelser i livet gör så pass ont att du inte orkar ta tag i dem direkt. Känslan blir för överrumplande. För mig ledde detta till att jag ville stänga av mig själv. Jag ville inte må dåligt. Jag orkade inte känna. Att kontrollera ätandet blev som ett slags sätt…

Läs hela min story här

Har du en egen story som du vill dela med dig utav, skriv till oss!

aktivera@flighton.se