Paulina Rousu

Jag heter Paulina Rousu, du kanske känner igen mig från Paradise Hotel jag har tillsammans med Flighton startat denna sida för att jag var precis som du. Jag sökte dagligen efter pro ana tips om hur jag skulle hålla mig motiverad med min viktnedgång. Jag har idag tagit mig ur denna dödliga sjukdom och lever idag ett hälsosamt liv. Det kan du också göra.

Paulina berättar om Pro Ana

Jag blev mer och mer besatt av min vikt, räknade ständigt kalorier och gick på längre och längre promenader. Varje dag bestod av att äta så lite som möjligt och röra på mig så mycket jag bara orkade även om energin var låg eftersom jag knappt åt. Varje dag handlade om kampen mot kalorier och vågen. Jag blev världsmästare på att ljuga för alla i min närhet och inbillade mig ständigt om hur tjock och äcklig jag var. Med tiden så insåg även min familj att jag hade problem och skickade iväg mig till en läkare som gjorde kontroller på mig med jämna mellanrum. Läkaren upplyste mig om att min dåvarande livsstil garanterat skulle leda till min död. Jag visste att det jag höll på med inte var bra men visste inte hur jag skulle ta mig ur det då hjärnspökena hade tagit över mitt tidigare sunda förnuft. Jag blev knäpp i huvudet och såg saker ingen annan såg. Jag såg fetma medan mina närstående såg en lidande kropp som höll på att tyna bort.

Jag vet hur du tänker och hur du har hittat hit, jag förstår dig. Jag ber dig vänligt men bestämt att läsa igenom denna anti pro ana sida för att jag bryr mig, jag vill inte att du ska dö.

För mig kom vändningen när jag började träna ordentligt och insåg hur viktig maten var för att jag skulle orka och må bra. Jag insåg att mitt levnadssätt inte var hållbart och att jag var tvungen att ändra på min inställning kring mat.

Jag kommer nog aldrig att bli helt frisk men min livsstil är inte dödlig idag. Jag har insett att en hälsosam kosthållning och träning är det som får mig att må och prestera allra bäst. Idag kan jag fokusera på det som är viktigast i livet, att uppnå mina mål och må bra och googlar inte längre efter pro ana eller pro ana tips då jag insett att det är satans påhitt. Det är dags för dig att sluta upp med pro ana livet och ta tillbaka kontrollen över din hälsa.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar